Deze cursus kunt u volgen met een Android tablet of smartphone of met een iPad of iPhone van Apple.
Een combinatie van een mobiel apparaat en een Windows laptop biedt de meeste mogelijkheden.

We bieden deze cursus aan in Heemstede en Santpoort

Nieuwe cursus bij Seniorweb Haarlem 

Alles voor uw foto’s
4 lessen (€ 44,-)


 Of u nu een grote verzameling digitale foto’s heeft of een stapel oude fotoalbums, het kan geen kwaad om orde in de zaak te brengen. Dan kunt u eindelijk die leuke foto’s van dat uitstapje of van die bruiloft in 1975 terugvinden. 

Deze fotocursus is dé oplossing. Geen ingewikkelde toestanden met lastige softwareprogramma’s. Seniorweb Haarlem biedt een aantal handige oplossingen. Voor de oude prentjes en voor die grote hoeveelheid digitale foto’s op uw smartphone. Wilt u alle foto’s op u PC, of in de Cloud? Hoe dat werkt leggen we uit. En heeft u wel een backup? 

Met uw smartphne is het eenvoudig om oude papieren foto’s digitaal te maken. Zo krijgt u overzicht. Kan er een heleboel weg, of wilt u alles bewaren. Ordent u de boel op datum of op onderwerp? We gaan het allemaal bespreken en -nog beter- doen. 

Kunnen we slechte foto’s beter maken? We gaan het proberen. En uiteindelijk wilt u vast een mooie selectie. Daarvan maken we een fotoboek. Heeft u de smaak te pakken, dan is er ook nog een cursus Google Foto’s en een nog veel uitgebreidere cursus Fotoboek maken.